Руснак решил да продаде старата си Волга, но по

...
  Руснак решил да продаде старата си Волга, но по
Коментари Харесай

Ето така се продава Волга!

 

 Волга

Руснак решил да продаде остарялата си Волга, само че по в действителност изобретателен метод. За задачата пуснал публикация, която, в случай че не друго, то най-малко усъвършенства настроението на четящите я. Публикуваме обявата с дребни съкращения:

Покупката, почтено казано, е съмнителна, само че цената е чисто алегорична. 20 хиляди рубли и крайцерът е ваш! Година на издаване 1986 година, положението е притоворечиво. На таблото се демонстрира пробег от 140 000, само че под това би трябвало да се  схваща 440 000.  А в случай че би трябвало да съм напълно почтен, 640 000.

До в този момент се чудя по какъв начин е могла да измине такова разстояние… На градско няма никакви проблеми (освен това, че без климатик през лятото имаш възприятието, че колата гори). На светофара дърпа доста непознати марки (особено тези, които не подозират, че вземат участие в състезание). По пътя всичко е обикновено.

Каква скорост ще успее да развие зависи само от инстинкта ви за самозапазване. Лично аз в редките случаи, когато съм развивал с нея до 140, съм се улавял, че не мигам, не шавам и не вдишвам. На лявата врата има гниещ сектор, от който стърчи полиетилен. Той оказва помощ елементарно да се открие колата на огромни паркинги и придава на звяра неповторима характерност.

По каросерията има някои сектори, които могат да се считат за естествени. Интериорът на салона е изработен по нечия непостижима волност на някого с балатум и дермантин. С това се придава живот.

Дълбоко на шофьорската седалка има някакъв доста изострен подробност, който от време на време мъчително се впива в долната част на гърба. Така и не разбрах какъв е този подробност, за какво е там и по какъв начин въобще може да бъде подобен.

Парното е като пламъкът на Саурон – зимата работи по този начин, че и майката да не се тревожи. Но, за жалост, горещият въздух нахлува изпод и лятото, когато парното е изключено, в случай че карате по трасето с повече от 110 по сандали, то мощно ще ви изгорят пръстите на десния крайник. Така че лятото на десния крайник е по-добре да слагате маратонки.

Не съм пушил в колата в последния половин месец. А преди този момент съм пушил доста. Но не повече, в сравнение с предходния притежател и неговите многочислени приятели – по едно и също време, всички дружно, през зимата, в компактно затворени прозорци. Таванът с нетипично сив цвят не разрешава това да се скрие.

Много огромен плюс – заглушител отсъства, издава плач като от пъкъла! Във връзка с това от боязън се н*сират даже мъжествените колоездачи и стоят по-далеч от теб, което на собствен ред обезпечава удобно шофиране.

Един от огромните плюсове на тази кола е, че не изрично не желаят да я стопират пътните служители на реда. И даже когато минеш около тях без колан и с изключени фарове, те те изпровождат със милостив поглед… Каква е тайната, по този начин и не разбрах. Също по този начин, доста се опасяват да я изпреварват скъпи и задгранични марки…

Във връзка с гореизложеното, от време на време се чувстваш като в президентски конвой, до момента в който острият железен подробност в седалката ти не те върне от небето на земята.

НИКОГА, дублирам НИКОГА не сте карали таква кола!

автомобил БЕЗ ПРОБЕГ

из Япония…

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР